Twee zussen

Levtheater is opgericht en wordt geleid door twee zussen, Simone en Peggy Hofman.
Simone is professioneel theatermaakster. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van drama- en spellessen en regie. Zij werkte in het verleden onder andere voor het Koorenhuis, Theatergroep Drang en 18 jaar bij Theaterschool Rabarber in Den Haag.

Naast Levtheater werkt zij parttime voor de Mondriaan Onderwijsgroep. Hier werkt zij op het gebied van gedrag, groepsdynamiek en groepsproblematiek met docenten en studenten.

Simone is een theatermens in hart en ziel en weet uit het niets prachtige, humorvolle en/of rakende voorstellingen te creëren. Nog belangrijker dan dat heeft ze het vermogen om écht te luisteren naar kinderen en jongeren, te begrijpen wat zij willen zeggen en er samen met hen theater van te maken. Ze weet het 'talent' uit een ieder te halen en laat de leerlingen versteld staan van hun eigen kunnen.

Omdat het Simone helaas (of juist door bovenstaande) ontbreekt aan een zakelijke instelling is Peggy de helpende hand. De financiële kant en de meer ondersteunende taken neemt zij voor haar rekening.

 

Op 9 september 2020 start ons nieuwe seizoen.

Nieuwe leerlingen zijn welkom voor een proefles. Meld je aan op

levtheater@live.nl

In het weekend van 17 en 18 oktober 2020 spelen we in CulturA & Zo de voorstelling Coroon-o-noooo! Kaartjes zijn te bestellen via de site van CulturA & Zo.

‘Coroon-o-nooooo!”.

De presentaties kwamen eraan. We waren keihard aan de slag. De ideeën waren rond, de rollen verdeeld, we hadden er zin in. Maar toen... Corona! Niet meer naar school, niet meer met vrienden chillen, maar wél ineens ruimte voor heel andere dingen. Deze voorstelling gaat over Corona. Dat kan ook bijna niet anders, want ons leven ging de afgelopen tijd over Corona. Soms hadden we het verschrikkelijk, vaak ook fijn, maar in ieder geval was er geen toneel. Nu weer wel, gelukkig. En kunnen we jullie op theatrale wijze laten zien hoe wij de afgelopen tijd hebben ervaren!