Twee zussen

Levtheater is opgericht en wordt geleid door twee zussen, Simone en Peggy Hofman.
Simone is professioneel theatermaakster. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van drama- en spellessen en regie. Zij werkte in het verleden onder andere voor het Koorenhuis, Theatergroep Drang en 18 jaar bij Theaterschool Rabarber in Den Haag.

Naast Levtheater werkt zij parttime voor de Mondriaan Onderwijsgroep. Hier werkt zij op het gebied van gedrag, groepsdynamiek en groepsproblematiek met docenten en studenten.

Simone is een theatermens in hart en ziel en weet uit het niets prachtige, humorvolle en/of rakende voorstellingen te creëren. Nog belangrijker dan dat heeft ze het vermogen om écht te luisteren naar kinderen en jongeren, te begrijpen wat zij willen zeggen en er samen met hen theater van te maken. Ze weet het 'talent' uit een ieder te halen en laat de leerlingen versteld staan van hun eigen kunnen.

Omdat het Simone helaas (of juist door bovenstaande) ontbreekt aan een zakelijke instelling is Peggy de helpende hand. De financiële kant en de meer ondersteunende taken neemt zij voor haar rekening.

Lev Theater 2024