Gastlessen

Incidenteel worden er gastlessen verzorgd op het gebied van beweging en stemontwikkeling.

Wie geven die lessen en waar gebeurt dat allemaal?

In CulturA, Dorpsstraat Nootdorp, op de eerste etage, o.a. in de theaterzaal, worden de lessen gegeven door professionele theatermakers, o.a. Simone Hofman.

Proefles

Een proefles is in overleg altijd mogelijk. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten

Prijzen zijn per seizoen, dit seizoen loopt van 9 september 2020 tot en met 15 april 2021:

  • 1 uur 240 euro
  • 5 kwartier 280 euro
  • 1,5 uur 310 euro

Gespreide betaling in 4 termijnen is in overleg mogelijk.

Wil uw zoon of dochter ook graag meedoen maar zijn de kosten een probleem, kijk dan op www.jeugdcultuurfonds.nl.
Het jeugdcultuurfonds geeft een bijdrage in de kosten van onze cursussen voor kinderen uit gezinnen met een lager inkomen.

 

Op 9 september 2020 start ons nieuwe seizoen.

Nieuwe leerlingen zijn welkom voor een proefles. Meld je aan op

levtheater@live.nl

In het weekend van 17 en 18 oktober 2020 spelen we in CulturA & Zo de voorstelling Coroon-o-noooo! Kaartjes zijn te bestellen via de site van CulturA & Zo.

‘Coroon-o-nooooo!”.

De presentaties kwamen eraan. We waren keihard aan de slag. De ideeën waren rond, de rollen verdeeld, we hadden er zin in. Maar toen... Corona! Niet meer naar school, niet meer met vrienden chillen, maar wél ineens ruimte voor heel andere dingen. Deze voorstelling gaat over Corona. Dat kan ook bijna niet anders, want ons leven ging de afgelopen tijd over Corona. Soms hadden we het verschrikkelijk, vaak ook fijn, maar in ieder geval was er geen toneel. Nu weer wel, gelukkig. En kunnen we jullie op theatrale wijze laten zien hoe wij de afgelopen tijd hebben ervaren!