De presentaties van Levtheater zijn voor de leerlingen van de lesgroepen en hun publiek het hoogtepunt van het lesseizoen. In slechts 6-8 lessen/repetities zijn deze korte voorstellingen door de professionele docent/regisseurs geschreven en geregisseerd. Ze zijn gemaakt naar ideeën van de leerlingen, opdrachten uit de lessen of zijn bewerkingen op (delen van) bestaande verhalen of scènes. Bij de presentaties staat het spelplezier van de leerlingen voorop, kiezen we zo min mogelijk voor ‘hoofdrollen’ en doen we ons best om voor elke leerling iets leuks te bedenken dat bij hem of haar past.

Voor komend seizoen staan de voorstelling Coroon-o-nooo! gepland in het weekend van 17 en 18 oktober 2020 en de presentaties in het weekend van 10 en 11 april 2021. Beiden in het in het theater van CulturA & Zo. Toegang tot alle voorstellingen staat open voor iedereen, er wordt een toegangsprijs berekend. We houden ons aan de Covid 19 richtlijnen van het RIVM.

Naast de presentaties die jaarlijks plaatsvinden maken hebben we de afgelopen jaren een aantal grotere producties gemaakt: het bad van de zandloper, de heksen, sprookjeskwartet en het gras aan de overkant.

Nadat de presentaties in april 2020 niet door konden gaan wegens Corona maakten we met de leerlingen dit filmpje: https://youtu.be/qEcI4mRkj6Q

 

Op 9 september 2020 start ons nieuwe seizoen.

Nieuwe leerlingen zijn welkom voor een proefles. Meld je aan op

levtheater@live.nl

In het weekend van 17 en 18 oktober 2020 spelen we in CulturA & Zo de voorstelling Coroon-o-noooo! Kaartjes zijn te bestellen via de site van CulturA & Zo.

‘Coroon-o-nooooo!”.

De presentaties kwamen eraan. We waren keihard aan de slag. De ideeën waren rond, de rollen verdeeld, we hadden er zin in. Maar toen... Corona! Niet meer naar school, niet meer met vrienden chillen, maar wél ineens ruimte voor heel andere dingen. Deze voorstelling gaat over Corona. Dat kan ook bijna niet anders, want ons leven ging de afgelopen tijd over Corona. Soms hadden we het verschrikkelijk, vaak ook fijn, maar in ieder geval was er geen toneel. Nu weer wel, gelukkig. En kunnen we jullie op theatrale wijze laten zien hoe wij de afgelopen tijd hebben ervaren!