De presentaties van Levtheater zijn voor de leerlingen van de lesgroepen en hun publiek het hoogtepunt van het lesseizoen. In slechts 6-8 lessen/repetities zijn deze korte voorstellingen door de professionele docent/regisseurs geschreven en geregisseerd. Ze zijn gemaakt naar ideeën van de leerlingen, opdrachten uit de lessen of zijn bewerkingen op (delen van) bestaande verhalen of scènes. Bij de presentaties staat het spelplezier van de leerlingen voorop, kiezen we zo min mogelijk voor ‘hoofdrollen’ en doen we ons best om voor elke leerling iets leuks te bedenken dat bij hem of haar past.

Voor komend seizoen staan de presentaties gepland in het weekend van 13, 14 april en op zondag 21 april 2024 in het theater van CulturA & Zo.  Toegang tot alle voorstellingen staat open voor iedereen, er wordt een toegangsprijs berekend. We houden ons aan de Covid 19 richtlijnen van het RIVM.

Naast de presentaties die jaarlijks plaatsvinden maken hebben we de afgelopen jaren een aantal grotere producties gemaakt: het bad van de zandloper, de heksen, sprookjeskwartet en het gras aan de overkant.

Nadat de presentaties in april 2020 niet door konden gaan wegens Corona maakten we met de leerlingen dit filmpje: https://youtu.be/qEcI4mRkj6Q

Lev Theater 2024